Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Katso bussiaikataulut >

Puh. 09-413 166 00
Päivystys: 0400-253 219
(arkisin 16-22, viikonloppuisin 24h)

Aboly valtuutettu turvatalo      

Taloyhtiöt ja kiinteistöt

Taloyhtiöille ja kiinteistöille tarjoamme laajan valikoiman palveluita. Huolehdimme mm. lukkojen uusimiset, ylläpidon, huollon ja avainhallinnan sekä lukkojen uudelleensarjoittamiset ja lisäavaimet.

Silloin kun taloyhtiön kaikkien lukkojen uusinta tai lukkojen uudelleensarjoitus on toteutettava, ottakaa yhteyttä, katsotaan yhdessä miten asia hoidetaan. Laskemme mielellämme teille tarjouksen tai budjettitarjouksen mikäli asia otetaan tulevan vuoden hankintaan.

Ammattitaitoiset asentajamme huoltavat, korjaavat tai uusivat rikkoontuneen lukon nopeasti. Mikäli tarvitsette lisäavaimia, ottakaa yhteyttä, selvitetään millainen avain on taloyhtiössänne käytössä ja miten saamme teille lisäavaimet helposti toimitettua.

ABLOY OPTIMA – toimiva ratkaisu taloyhtiöille

ABLOY OPTIMA -järjestelmä soveltuu erinomaisesti sekä julkisten palveluiden kohteisiin että asuinkerrostaloihin. ABLOY OPTIMA on elektroninen, langaton avaimet käteen -järjestelmä, joka tekee kulunhallinnasta huomaamattoman turvallista – helposti.

ABLOY OPTIMA -ratkaisussa mekaaniseen asunnon avaimeen (ABLOY SENTO) on yhdistetty sähköinen tunnisteosa (OPTIMA). Etäluettavalla tunnisteella asukas pääsee kulkemaan taloyhtiön ulko-ovista ja yhteisten tilojen ovista. Tällöin esimerkiksi saunaosastot, pyöräkellarit ja parkkihallit saadaan kulunvalvonnan piiriin, mutta asukkaille riittää yksi avain.

Kulkuoikeuksien hallinta helpottuu, kun yksi kadonnut tunniste ei johda uudelleensarjoittamiseen, vaan tunnisteen käyttö estetään hallintajärjestelmän avulla. ABLOY OPTIMA on joustava järjestelmä, joka mukautuu kulunhallinnan tarpeisiin ja on yhteensopiva muiden Abloy-lukitusjärjestelmien ja -ratkaisujen kanssa. OPTIMA voidaan asentaa uudiskohteisiin ja olemassa oleviin kohteisiin ilman kaapelointia tai muuta suurta operaatiota ja yhdistää myös mekaaniseen avaimeen. Yksinkertaisimmillaan ABLOY OPTIMA on kulunhallintaa etäluettavien tunnisteiden ja lukijoiden avulla. Laajemmissa järjestelmäkokonaisuuksissa se on lisäksi reaaliaikaista ja langatonta tietojen sekä kulkuoikeuksien päivittämistä.

Tulosta avainten tilaus-, vastaanotto- tai palautuslomakkeet.

Ota yhteyttä