Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Katso bussiaikataulut >

Puh. 09-413 166 00
Päivystys: 0400-253 219
(arkisin 16-22, viikonloppuisin 24h)

Aboly valtuutettu turvatalo      

iLoq – digitaalinen älylukko

Mullista kotisi ja yrityksesi turvallisuus iLoq:lla

iLOQ toi reilut 10 vuotta sitten markkinoille maailman ensimmäisen elektronisen lukitusjärjestelmän, joka kehittää tarvitsemansa energian avaimen työntöliikkeestä ja on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Tapiolan Turvatalo on iLOQin jälleenmyyjä. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri tarpeisiinne sopivimman lukitusratkaisun.

Vaikka järjestelmä on elektroninen, iLoq avaimiin ja lukkoihin ei tarvita paristoja. Lisäksi lukkojen asennus hoituu kätevästi ilman kaapelointia. Koska iLoq-järjestelmä on vahvasti salattu, on se turvallinen ja monipuolinen avainratkaisu myös vaativiin sarjalukostokohteisiin, kuten liikekiinteistöihin, asuntoyhtiöihin ja toimistorakennuksiin. iLoq-tuoteperheestä löytyy oviin asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot sekä tarvittavat helat ja asennustarvikkeet.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen täältä >>

iLoq älylukko - Tapiolan Turvatalo

Etähallittava ja omavoimainen iLOQ S10 -järjestelmä

Omavoimainen iLOQ S10 on uuden sukupolven lukitusjärjestelmä, joka korvaa hankalasti hallinnoitavat mekaaniset sarjalukostot ja ulkoisesta virtalähteestä riippuvaiset elektromekaaniset lukot. iLOQ S10 -lukitusjärjestelmä tarjoaa modernin internet-pohjaisen palveluratkaisun, joka mahdollistaa lukitusjärjestelmän turvallisen ja edistyneen hallinnoimisen.

iLOQ S10 -järjestelmää voidaan hallinnoida täysin internetin kautta. Pääsyoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä hetkessä. Lukkosylinterin uudelleen ohjelmointi tapahtuu joko avaimella tai ohjelmointilaitteella. Järjestelmää voidaan myös etähallita verkkomoduulilla ja kiinteistöön asennettavalla avainten ohjelmointipisteellä.

iLoq älylukko edestä - Tapiolan Turvatalo iLoq älylukko sivusta - Tapiolan Turvatalo

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen täältä >>