Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Katso bussiaikataulut >

Puh. 09-413 166 00
Päivystys: 0400-253 219
(arkisin 16-22, viikonloppuisin 24h)

Aboly valtuutettu turvatalo      

Lukitus uuteen kotiin

Muutettaessa uuteen kotiin tulee tarkistaa uuden kodin lukitusturvallisuus. Tarkista, että saat kaikki avaimet joita on tehty asuntoosi, tarkista että kaikki avaimet ovat alkuperäisiä Abloy-avaimia, sen huomaat siitä, että alkuperäisessä avaimessa lukee Abloy-sana. Jos avainnipussa, joka sinulle luovutetaan on muita kuin Abloy-avainaihioita ja ne kuitenkin avaavat kotiovesi, ei ole tietoa kuinka monta avainta on jäänyt luovuttamatta. Jos näin on, sarjoituta kaikki lukkosi uudelleen kauttamme.

Lukot on hyvä sarjoituttaa uudelleen, jos avaimia katoaa, jos muutat tai avaimet ovat kuluneita. Uudelleensarjoittamisen jälkeen lukot eivät enää avaudu vanhoilla avaimilla. Samalla sarjoituksen yhteydessä lukkoseppämme tarkistaa muutenkin oviympäristön toimivuuden.

Asunnon myyntitilanteessa ja jos lukkosi ovat ABLOY SENTO -avainjärjestelmää, muista tehdä omistajanmuutos myös avainkorttiin. Uuden kortin voit tilata myymälästämme esittämällä Abloy.fi-sivuilla rekisteröidyn ja allekirjoitetun avainkortin, avaimen, henkilöllisyystodistuksen sekä kauppakirjan tai muun todistuksen omistussuhteen muutoksesta. Ostaessasi uuden asunnon, pyydä edelliseltä asunnon omistajalta avainkortti ja tarkista, että saat avaimia avainkorttiin merkityn määrän.

 

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen