Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Katso bussiaikataulut >

Puh. 09-413 166 00
Päivystys: 09-413 166 00
(arkisin 16-22, viikonloppuisin 24h)
Rekisteriseloste >

 

 

 

 

 

 

Oviautomatiikka kotitalouksille ja yrityksille

Kotitalouksille

ABLOY-oviautomatiikan avulla kuljet ovesta ettet huomaakkaan ovia olevan. Oviautomatiikka hoitaa oven avauksen. Oviautomatiikkaa on saatavissa saranaovien kääntöoviautomatiikkaa sekä liukuovien liukuoviautomatiikkaa.

Oviautomatiikalla esteetön kulkeminen onnistuu. Ovet avautuvat kuin itsestään ja sulkeutuvat perässäsi luotettavasti ja hoitavat ovien lukitsemisen. Impulssilaitteita on valittavissa erilaisia painikkeista tutkaan. Turvallisuus on tärkeä asia oviautomatikkassakin, turvasensorit estävät ovien sulkeutumisen silloin kun olet ovilehden sulkutumisalueella. Tyylikkäät Abloy oviautomaatit sopivat ja ovat asennettavissa niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin.

Vinkki: ABLOY CONTROL+ -kaukoavaimella saat kotiovesi avattua jo parkkipaikalta, sen jälkeen vaan kauppakassien kanssa ovesta sisään.

Yrityksille

Oviautomatiikka mahdollistaa monenlaisia ratkaisuja. Oviautomatiikkavaihtoehtoja löytyy erilaisiin kohteisiin: niin kääntöovi- ja liukuoviautomatiikkaa kuin ulko- ja sisäovien automatiikkaa, sekä kevyisiin että raskaisiin oviin. Impulssi- ja turvalaitteet yhdessä oviautomatiikan kanssa käytettyinä tekevät oviympäristöstä mahdollisimman toimivan ja turvallisen.

Turvatoiminto tunnistaa esteen oven edessä estäen vahinkojen syntymisen. Toiminnon herkkyys on säädettävissä. Ohjelmoitavat aukioloajat huomioivat erityistarpeet, esim. liikuntarajoitteisten käytössä. Oviautomatiikan avulla yritys voi aloittaa asiakaspalvelun jo sisääntulo-ovelta.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen täältä >>