Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Katso bussiaikataulut >

Puh. 09-413 166 00
Päivystys: 0400-253 219
(arkisin 16-22, viikonloppuisin 24h)

Aboly valtuutettu turvatalo      

Hälytysjärjestelmät yrityksille

Turvatekniikka on paras tapa yrityksesi suojaukseen. Murtohälyttimellä suojaat kotisi, yrityksesi tai vaikka erilaisten yhteisöjen tilat. Myöskin murtohälyttimen ennaltaehkäisevä vaikutus on huomattava. Meiltä löytyy kattava määrä hälytys-/rikosilmoitinjärjestelmiä.

Hälytys-/rikosilmoitinjärjestelmä toteutetaan langallisesti tai langattomasti kohteen vaatimusten mukaan. Rikosilmoitinjärjestelmä rakennetaan tarvittavista ilmaisimista (liike-, ovikosketin, savu-, lasinrikko ja jne. ilmaisimista). Hälytysten ohjaukset voidaan siirtää eteenpäin joko perinteistä puhelinlinjaa tai GSM-verkkoa hyväksi käyttäen tarvittaessa omiin puhelimiin sekä vaihtoehtoisesti vartiointiliikkeen hälytyskeskukseen. Myöskin GSM-verkkoa käytetään ylimääräisenä varmistuksena silloin kun halutaan perinteisen puhelinlinjan lisäksi tuplavarmistus. Olemme toteuttaneet useita vaativia yritys- sekä julkisen alan kohteita suomalaisella Hedengren Oy:n HHL-hälytysjärjestelmällä.

Rikosilmoitinkeskus - Hedengren HHL Hälytysjärjestelmä - Käyttölaite - Hedengren HHL

Osoitteelliset HHL-keskukset ovat oikea ratkaisu vaativien kohteiden toteutukseen

Hedengrenin HHL-keskusmallit tuovat uusia ominaisuuksia HHL-perheeseen. Järjestelmän käyttölaite on uudistettu entistä helppokäyttöisemmäksi. Lisäksi useilla uusilla ratkaisuilla on pyritty vähentämään niin käyttäjän kuin laitteiden ja ilmaisinten aiheuttamia vikahälytyksiä. HHL-keskukset täyttävät EN50131-tason 4 vaatimukset.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen